• nikob@nikob.com.mk
  • 02 / 3088 - 500
  • Пон - Пет 8:00 - 16:00
Врати се назад

Добијте ги вашите сметки по електронска пошта.


Пополнете го формуларот подолу и отсега па натаму добивајте ги вашите сметки по пат на електронска пошта.

    Со услугата е-фактура секогаш можете да бидете сигурни дека;
  • Сметките ќе ги добивате навремено.
  • Сметките нема да се изгубат на пат до Вашето поштенско сандаче.
  • Доколку имате повеќе кориснички броеви, сметките ќе ги добивате на едно место.

Пријавувањето е едноставно и брзо, а со пополнување на овој формулар веднаш станувате корисник на услугата е-фактура.

icon_personal
icon_address
icon_phone
icon_email
icon_client
icon_invoice

Внесените податоци се точни и се однесуваат на број на корисник и на место на потрошувачка во моја сопственост/со право на користење. Согласен/на сум моите лични податоци да бидат обработувани за цели на наплата на услугите. За секоја промена на податоците ќе ја известам НИКОБ Македонија и на друштвата каде што е единствен/мнозински содружник во рок од 30 дена од настанатата промена. Во спротивно, секоја достава од страна на друштвото, на адресата наведена во овој формулар, се смета за уредно извршена.Се согласувам фактурите да ги добивам само по електронски пат на наведената e-пошта.

For each change of method on delivery of the invoice feel free to contact the contact center of NIKOB and the companies where he is the sole/majority partner, of phone numbers 089089089 or 02 3205 000 or by e-mail info@nikob.mk.

За сите прашања околку правото на обработка на Вашите лични податоци обратете се тука

By clicking the CONTINUE button you confirm that you have been contacted and you agree with the terms of the privacy policy of EVN Macedonia and the companies where it is an only or majority shareholder.