• nikob@nikob.com.mk
 • 02 / 3088 - 500
 • Пон - Пет 8:00 - 16:00
Врати се назад

Повеќе информации


НИКОБ порталот нуди интегрирани онлјан услуги за своите клиенти за лесна достава и online плаќање на фактурите.

 • Брзо и едноставно плаќање на фактура без регистрација на профил и без провизија:
 • Пријава за добивање на фактури по електронски пат
 • Услуги со регистрација на НИКОБ кориснички портал:
 • Услуги со регистрација на НИКОБ кориснички портал:
  • преглед на фактури
  • преземање на фактура во електронски PDF формат
  • плаќање на фактури без провизија
  • регистрација на повеќе клиенти на еден профил
  • плаќање на повеќе фактури одеднаш
  • преглед на историја на плаќања